Ljubavna romansa u MMA, venčanje Ronde Rauzi i Trevisa Brauna

Bivša šampionka u mešovitim borilačkim veštinama Ronda Rauzi objavila je da se verila i da će se udati. Njen verenik je takođe MMA borac Trevis Braun, i on se takmiči u teškoj kategoriji.

"Venčaćemo se. Ne znam kako se svadba planira, ali će se desiti", rekla je 30-godišnja Rauzi za američke medije.

Njen verenik je takođe MMA borac Trevis Braun, i on se takmiči u teškoj kategoriji. On je rekao da je zaprosio dok su stajali ispod vodopoda na odmoru na Novom Zelandu.

Rauzijeva je postala prva šampionka organizacije UFC 2012. godine, kada su uvedene ženske kategorije. Ova Amerikanka je osvojila broznanu medalju u džudou na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

U bantam kategoriji je imala šest uzastopnih odbrana titule, a onda je u novembru izgubila od Holi Holm, koja je nokautirala u drugoj rundi.

Ronda Rauzi je posle toga propustila skoro celu 2016. godinu, da bi 30. decembra izazvala aktuelnu šampionku Amandu Nunes. U tom meču je bila nokautirana posle samo 48 sekundi.

Nekadašnja šampionka nije davala intervjue i izbegla je skoro sve obaveze promocije.

Ronda Rauzi se i posle meča nije oglašavala i nije rekla da li će se ponovo boriti.

Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je u februaru da misli da se Amerikanka neće vraćati u oktagon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво