Beograd kandidat za prvenstvo sveta 2013.

Za organizaciju 15. prvenstva sveta u plivanju, vaterpolu, skokovima, sinhronizovanom i daljinskom plivanju prijavilo se sedam gradova, među kojima je i Beograd, saopštila je Svetska plivačka federacija (FINA).

Pored Beograda, kandidati su još Budimpešta, Dubai, Hamburg, Hongkong, Madrid i Moskva.

U saopštenju FINA navodi se da će 4. decembra u Lozani biti organizovan sastanak kome će prisustvovati predstavnici svih sedam gradova. Oni će čelnike FINA upoznati sa svojim mogućnostma, a pažnja će pre svega biti usmerena na bazene i mogućnosti smeštaja i transporta.

Svi kandidati imaće posle toga rok do 2. marta naredne godine da dostave detaljne planove organizacije šampionata, a odluku o tome kome će pripasti domaći8nstvo FINA će doneti na sastanku svog Izvršnog biroa, koji će biti održan 18. jula 2009, za vreme prvenstva sveta u Rimu.

Nakon šampionata u Rimu, naredno prvenstvo sveta biće održano od 16. do 31. jula u Šangaju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво