Brazil, radnici sabotiraju sela?

Organizatori Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru veruju da bi curenje vode i gasa, blokirani toaleti i nestanci struje u olimpijskom selu mogli biti izolovani slučajevi sabotaže.

"Nismo videli dovoljno da bismo rekli da je ovo organizovana sabotaža, ali nekoliko nezadovoljnih radnika su mogli da izazovu probleme. Većina su najverovatnije organizacioni problemi", rekao je portparol Igara Mario Andrada.

Ukupno 31 zgrada za 18.000 sportista i trenera treba da bude završena do ponoći, nešto više od sedam dana pre početka Igara.

Andrada je rekao da 400 soba ima probleme od ukupno 3.600 u kompleksu.

Australija u nedelju nije želela da se registruje u selu posle svečanog otvaranja, posle čega je više od deset timova iznelo svoje žalbe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи