Pastore: Barsa? Osvojiće Ligu šampiona

Fudbaler Pari Sen Žermena Havijer Pastore rekao je da je Barselona glavni favorit za osvajanje Lige šampiona.

Francuski klub eliminisan je od Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona ukupnim rezultatom 5:1, zbog čega Pastore misli da nijedan tim ne može da parira Kataloncima.

"Barselona je naveći kandidat za pehar šampiona Evrope jer su njeni igrači sposobni da postignu gol protiv svake ekipe. Katalonskom timu nije strano da bude raspucan i u gostima, što se videlo u našem slučaju, a posle je veoma teško pobediti na Kamp Nou. Nejmar se prosto igra na terenu i nezgodan je za čuvanje", rekao je Pastore za Kanal plus.

Barselona je četiri puta bila prvak Evrope, poslednji put 2011. godine kada je u finalu na Vembliju pobedila Mančester Junajted sa 3:1.

Ekipa Luisa Enrikea ove sezone igra odlično i u Primeri, gde drži prvo mesto sa 78 bodova, dva više od Reala iz Madrida.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво