Читај ми!

Sporting traži novu utakmicu sa Šalkeom – ili pare!

Fudbalski klub Sporting iz Lisabona zatražio je od Evropske fudbalske unije (Uefa) da ponovo odigra utakmicu sa Šalkeom u Ligi šampiona, koju je izgubio sa 3:4, golom iz jedanaesterca u sudijskoj nadoknadi vremena.

Zeleno-beli iz Lisabona zatražili su da se odigra nova utakmica, ili da dobiju premiju koja se dodeljuje za remi u Ligi šampiona.

Uefa je zatražila od Šalkea mišljenje o tome i u kratkom roku ćemo ga poslati, kako bismo zaštitili interese svog kluba", navodi se u saopštenju Šalkea na klupskom sajtu.

Šalke je u utorak uveče pobedio Sporting sa 4:3, u utakmici trećeg kola Grupe G u Ligi šampiona, a pobedonosni gol postigao je Erik Maksim Čupo Moting iz jedanaesterca. Prethodno je sudija Sergej Karašev iz Rusije dosudio penal zbog igranja rukom Džonatana Silve.

U Sportingu smatraju da je lopta pogodila Silvu u glavu.

Posle tri kola u Grupi G, Šalke ima pet bodova i trenutno je na drugom mestu na tabeli, a Sporting je poslednji sa bodom. Prvi je Čelsi sa sedam bodova, a Maribor je treći sa dva boda.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво