Читај ми!

Di Mateo i Hodl: Matić je ključni igrač Čelsija

Roberto di Mateo i Glen Hodl očarani nastupima Nemanje Matića. Povratak u Čelsi bio je pravi potez, pošto je svojim igrama oduševio sve u klubu, kaže Di Mateo. Svakako jedan od najboljih vezista u engleskom prvenstvu, ocenjuje Hodl.

Nekadašnji fudbaler i menadžer Čelsija Roberto di Mateo ocenio je da je Nemanja Matić postao ključni igrač londonskog tima i poručio da je potpuno sazreo.

Srpski vezista je juče Čelsiju golom u 34. minutu doneo tri boda u Lisabonu protiv Sportinga u drugom kolu G grupe Lige šampiona.

"Matić je impresivno odigrao celu utakmicu. Nema sumnje da je njegov povratak u Čelsi bio pravi potez, pošto je svojim igrama oduševio sve u klubu. On je diktirao tempo u igri, kreativan je i čuva leđa celom veznom redu. Sazreo je kao igrač i to konstantno pokazuje", rekao je Di Mateo, čovek koji je Čelsiju doneo jedinu titulu Lige šampiona 2012. godine.

Igru Matića u Lisabonu pohvalio je još jedan nekadašnji igrač i menadžer Čelsija Glen Hodl, koji je istakao da je vezista reprezentacije Srbije postao jedan od najboljih vezista u Premijer ligi.

"Nemanja je mnogo napredovao i jedan je od najboljih vezista u engleskom prvenstvu. Kada je prvi put došao u Čelsi bio je mlad i nije imao mnogo mišićne mase. Ipak, radio je na tome i vratio se mnogo bolji", naveo je Hodl.

Matić je 2009. godine prešao iz Košica u Čelsi, ali je morao da ide na pozajmice u Vitese i Benfiku, koja je kasnije i otkupila njegov ugovor.

U januaru ove godine vratio se u redove "plavaca" u transferu vrednom 25 miliona evra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво