Читај ми!

Arsenal odoleo u Istanbulu, pobede Leverkuzena i Steaue

Bešiktaš i Arsenal odigrali su u Istanbulu nerešeno bez golova, u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona. Napoli uspeo da protiv Atletik Bilbaa dođe do pozitivnog rezultata. Salcburg je kod kuće savladao Malme. Steaua bolja od Ludogoreca. Revanš susreti igraće se u sredu sledeće nedelje.

Najvredniju pobedu u prvim utakmicama plej ofa za Ligu šampiona ostvarili su fudbaleri Borusije iz Leverkuzena, koji su na gostovanju pobedili ekipu Kopenhagena rezultatom 3:2.

Svih pet golova postignuto je u prvom poluvremenu, a nemački bundesligaš je, posle vođstva domaćina od 2:1, uspeo da preokrene rezultat.

U derbiju dana Bešiktaš i Arsenal su u Istanbulu odigrali bez golova, a tu utakmicu je sudila trojka iz Srbije, na čelu sa Miloradom Mažićem, koji je 10 minuta pre kraja isključio fudbalera "tobdžija" Arona Remzija.

Bugarski prvak Ludogorec izgubio je na gostovanju u Bukureštu od Steaue sa 1:0, a pobedonosni pogodak domaćini su postigli dva minuta pre kraja.

Salcburg je svom terenu do 90. minuta protiv Malmea imao prednost od 2:0, a tada su Šveđani uspeli da postignu pogodak i da tako znatno uvećaju šanse da prođu u Ligu šampiona.

Atletik Bilbao je u Napoliju uspeo da dobije prvo poluvreme sa 1:0, ali su domaćini u nastavku izjednačili.

Rezultati i strelci:

Kopenhagen - Bajer Leverkuzen 2:3 (Jergensen 9, Amartej 12 - Kisling 5, Belarabi 31, Son 43)

Napoli - Atletik Bilbao 1:1 (Iguain 68 - Muniain 41)

Salcburg - Malme 2:1 (Šimer 16, Sorijano 54 - Forsberg 90)

Steaua - Ludogorec 1:0 (Čipčiu 88)

Bešiktaš - Arsenal 0:0

Sutra se sastaju: Olborg - APOEL, Lil - Porto, Maribor - Seltik, Slovan Bratislava - BATE i Standard Lijež - Zenit.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи