Оливера Јевтић шампионка Балкана у маратону

Српска атлетичарка Оливера Јевтић трећи пут узастопно освојила је титулу шампионке Балкана у маратону, пошто је победила на такмичењу на Кипру.

Јевтићева је остварила време 2:44,26, са шест минута предности у односу на најближе ривалке.

"Поред титуле првака Балкана била сам свеукупни победник и од свих учесника маратона једино сам ја остварила бонус за награду. То говори колико су услови за добар резултат били временски неповољни. Ово је за мене добра увертира и добар тест пред изазове у овој години, пре свега мислим на Европско првенство у Берлину", изјавила је Јевтићева.

Друго место заузела је Бугарка Радосвета Симеонова (2.50,18), а трећа Украјинка Катерина Карманенко (3.04,47).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво