Јевтић: Пресрећна сам, ово ми је најдража победа

Победница 30. Београдског маратона Оливера Јевтић рекла је да је пресрећна после победе, као и да је уживала у трци и стази.

"Пресрећна сам што оволико трајем. Ово ми је трећа победа, а било је заиста тешко. Мало сам се залетела, брзо смо прошли полумаратон и то ме је натерало да трчим много брже него што сам планирала. Заиста сам пресрећна. Хвала дивној публици која ме је све време носила и бодрила", рекла је она новинарима после трке.

Оливера Јевтић је маратон завршила за два сата и 38 минута, а ово јој је био први маратон после две године.

"Ово ми је најдража победа, после две године од одустајања од маратона, ово је прави повратак. Нисам се нешто посебно спремала за маратон, него за краће деонице, да бих се што пре спремила. Ветар нас је много ометао, иначе би време било много боље. Стаза је одлична, много занимљивија него прошле године", рекла је 39-годишња атлетичарка.

У мушкој конкуренцији славио је Стивен Кипнгетич Катам.

"Трка је била јако добра. Знао сам да темпирам време. Много људи је почело, а онда кад смо прешли 21 километар и кад се завршио полумаратон, онда сам направио растојање и остатак је био добар. Задовољан сам резултатом и уживао сам у трци, време је било одлично. Београд је чудесан, људи су нас све време бодрили. Било је фантастично. Доћи ћу поново", рекао је Катам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво