Игор Милановић и Никола Рађен за нови почетак ВК Црвена звезда

Некадашњи европски шампион и тренутно други тим Србије, Ватерполо клуб Црвена звезда, направиo је први корак ка повратку на старе стазе - промовисаo је два велика појачања. Нови тренер екипе је некадашњи репрезентативац и најбољи играч света, Игор Милановић, док је играчко појачање Никола Рађен, који је стигао из московског Динама.

После неколико година кризе и стагнације, црвено-бели су се дали у прављење тима који би у новој сезони требало да игра значајнију улогу на три фронта - Лиги шампиона, Регионалној лиги и Суперлиги Србије.

Тренер Игор Милановић, иначе некадашњи Звездин ватерполиста, има задатак да постави нову стручну организацију и да унапреди школу црвено-белих.

"Срећан што сам се вратио кући, са Јеленићем и Милојевићем сам стари пријатељ. Драго ми је што се јавила идеја да се успостави сарадња са 'Винд спортом' и мене постави за шефа струке и да будем заједно са Рађеном, који је овде освојио Лигу шампиона. Људи из Звезде показали су спремност да освеже тим и са амбицијом да будемо први. За мене је то изазов и ново искушење, у мом Београду. Можда буде и изенађења у појачањима, тим ће играти чврсто и желимо да сваком у Лиги шампиона будемо чврст ривал, па и Ференцварошу", рекао је Милановић.

Милановић и као тренер има одличне резултате иза себе. Са Партизаном је 2011. године освојио Лигу шампиона, а исти успех је остварио и као тренер Про Река, 2015.

Никола Рађен се вратио у Црвену звезду како би ту завршио играчку каријеру. Рађен је 2013. године са Звездином капицом освојио Лигу шампиона, Суперлигу Србије и Куп Србије.

"Драго ми је што сам овде, интимно сам прижељкивао да завршим каријеру у Звезди, клубу који волим и та који навијам", истакао је Рађен.  

У клубу најављују још појачања током лета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво