Савићев списак за СЛ: Без повређеног Виктора Рашовића

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак од 15 играча за завршни турнир Светске лиге у Београду, на којем од стандардних нема само повређеног Виктора Рашовића. Финални турнир Светске лиге одржава се на Ташмајдану од 18. до 23. јуна, српски тим групну фазу турнирa почиње против Аустралије, а потом следе дуели против Хрватске и Казахстана.

На списку су: Гојко Пијетловић, Душан Мандић, Никола Дедовић, Сава Ранђеловић, Милош Ћук, Душко Пијетловић, Немања Вицо, Милан Алексић, Никола Јакшић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Бранислав Митровић, Радомир Драшовић, Страхиња Рашовић.

"Изузетно је напорна сезона, видљив је умор код играча, али ћемо учинити све да такмичење дочекамо у што је могуће бољој форми. Наш циљ се зна и од њега не одустајемо (прво место и пласман на ОИ у Токију, прим. аут)", изјавио је Савић за сајт Ватерполо савеза.

Финални турнир Светске лиге одржава се на Ташмајдану од 18. до 23. јуна, српски тим групну фазу турнирa почиње против Аустралије, а потом следе дуели против Хрватске и Казахстана.
Србија ће све утакмице играти од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво