Читај ми!

Ковач саопштио шири списак одбојкаша за ЕП

Селектор мушке одбојкашке репрезантације Србије Слободан Ковач саопштио је шири списак од 25 играча за Европско првенство, које ће се одиграти од 1. до 19. септембра у Пољској, Чешкој, Финској и Естонији.

На списку су:

Техничари: Никола Јововић, Алекса Батак, Вук Тодоровић, Михајло Митић и Андреј Поломац, Коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић, Никола Мељанац
Либера: Невен Мајсторовић, Никола Пековић, Милорад Капур
Блокери: Марко Подрашчанин, Срецкко Лисинац, Петар Крсмановић, Александар Околић, Немања Машуловић и Стеван Симић
Примачи: Немања Петрић, Марко Ивовић, Урош Ковачевић, Миран Кујунџић, Павле Перић, Давиде Ковач, Лазар Мариновић и Лазар Бајандић.

Одбојкаши Србије ће у недељу, 18. јула, почети припреме за првенство Европе, а одмах по окупљању у београдском хотелу "М" отпутоваће на Пале, на Јахорину, где ће до 1. августа обавити први део припрема.

Мушка сениорска репрезентација Србије, актуелни првак Европе, одиграће први меч ЕП у А групи у Кракову против Белгије, 2. септембра од 17.30 сати.

Србија ће други меч одиграти 3. септембра против Украјине од 20.30 сати, а трећи 4. септембра од 20.30 сати против Пољске.

Четврти меч на ЕП Србија ће одиграти 6. септембра од 17.30 сати против Португалије, а последњи, пети 7. септембра против Грчке од 17.30.

У Б групи у Острави играће Ческа, Италија, Словенија, Бугарска, Белорусија и Црна Гора, у Ц групи у Тампереу, Финска, Русија, Холандија, Турска, Шпанија и Северна Македонија, и у Д групи у Талину, Естонија, Летонија, Француска, Немачка, Словачка и Хрватска.

ЕП у конкуренцији одбојкаша одиграцје се од 1. до 19. септембра у Пољској, Чешкој, Финској и Естонији.

Такмичење по групама ће се одиграти у Кракову (А група), Острави (Б), Тампереу (Ц) и Талину (Д), мечеви осмине финала и четвртфинала у Гдањску, у Пољској и Острави, у Чешкој, а полуфинала, као и меч за треће место и финале у Катовицама, у Пољској.

Првенство Европе ће почети 1. септембра утакмицама у Ц и Д групи, а утакмице у А групи у Кракову одиграћее се од 2. до 8. септембра, у Б групи у Острави од 3. до 9. септембра, у Ц групи у Тампереу од 1. до 8. септембра и у Д групи у Талину од 1. до 9. септембра.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво