Црвена звезда - Рибница 3:0

У првом колу Мини лиге за првака Србије у Београду одбојкаши Црвене звезде савладали су екипу краљевачке Рибнице са 3:0 (26:24, 25:21 и 25:17) после 116 минута игре.

У петак се састају Раднички Крагујевац - Војводина.

Пред око 200 гледалаца у дворани у "Шумицама", утакмицу су судили Давидовић и Зорица Бјелић из Београда.

Црвена звезда: Зиндовић, Стефановић, Ћулафић, Пајић, Мајсторовић, Бојовић, Илић, Терзић, Докић, Рашић, Митић, Вујић.

Рибница: Гавриловић, Ђорђевић, Мијалковић, Ковачевић, Јовић, Боровњак, Бићанин, Радивојевић, Миловановић, Лазаревић, Мрдак, Радевић.

Црвена звезда је пети пут у сезони савладала Рибницу, али максимални резултат не одражава право стање на терену. Рибница је, наиме, два и по сета била потпуно равноправан противник домаћину, јер се играло поен за поен. Тек у трећој деоници утакмице Црвена звезда је успела да сломи отпор гостујућих одбојкаша и заслужено тријумфује.

"Црвена звезда нас је надиграла у свим елементима, а ми смо вечерас само добро сервирали. Била нам слаба дистрибуција лопти и многе чисте лопте нисмо успели да искористимо", изјавио је тренер Краљевчана Бошко Мачужић.

Његов колега Жељко Булатовић сматра да је било веома тешко победити Рибницу пети пут узастопно, поготово што су прва два сета протекла у потпуно изједначеној игри.

"Рибница је позната по борбеној игри у пољу. Међутим, нас су вечерас изненадили сјајни сервер Милан Мијалковић који је од 17 сервиса промашио само један и фантастични Радован Гавриловић, који је био најефикаснији играч утакмице са 21 поеном", рекао је Булатовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво