Ковач: Нисмо ми Белгија, ми смо Србија

Селектор одбојкашке репезентације Србије Слободан Ковач, уочи дуела против Украјине у четвфиналу Европског првенства, изјавио је да ће екипа бити максимално спремна и неће дозволити ривалу да направи изненађење као против Белгије. Сусрет је на програму у уторак од 20.30 у Антверпену. Пренос је на нашем Првом програму.

"Непознаница, једна добра репрезентација. Последњих година имали су доста успеха у млађим категоријама. Морамо да будемо пажљиви, да се добро спремимо, играчи да максимално концентрисано уђу у меч, јер је то репрезентација која је већ направила изненађење."

"Ми нисмо Белгија, ми смо Србија. Дочекаћемо их максимално спремно и даћемо све од себе да одемо у полуфиналe", рекао је Ковач, а преноси сајт Одбојкашког савеза Србије.

Он се још једном осврнуо на тријумф против Чешке у осмини финала.

"Сигурна, важна победа. Када те екипе из можда средине европског квалитета играју против Србије, немају шта да изгубе, играју растерећено, ризикују 100 одсто, па онда то ризиковање направи неки мали проблем као што су нама Чеси у првом сету. Били смо јаки, издржали смо њихове налете и резултат је тај којим може да будемо задовољни", поручио је Ковач.

Меч четвртфинала ЕП између одбојкаша Србије и Украјине игра се у уторак од 20.30 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво