Нокаут фаза Европског првенства за одбојкаше, без права на грешку

Одбојкаши Србије играју против Чешке меч осмине финала Европског првенства. Дуел у Антверпену игра се у суботу од 17.30. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу.

У нокаут фази Европског првенства грешке се скупо плаћају, па ће одбојкаши Србије озбиљно схватити противника у осмини финала - селекцију Чешке, која је била четврта у групи Д са две победе и три пораза.

"Мислим да смо у овом тренутку ми боља екипа. Тако морамо да размишљамо, тако морамо и да уђемо на терен да покажемо колико вредимо и надам се позитивном резултату", сматра Слободан Ковач, селектор Србије.

"Знамо колико је снажна Србија, али наш циљ да се фокусирамо на нашу игру, да будемо агресивни и да не правимо много грешака", оптимиста је Михаел Некола, селектор Чешке.

"Тежак је противник, нема лаких противника. Сви имају своју шансу и самим тим ова фаза изискује још више концентрације и стрпљења,  борбе и жеље за поно што желимо", истакао је Немања Петрић, капитен наше селекције. 

Уколико Србија у осмини финала савлада Чешку, у четвртфиналу ће играти против победника меча Белгија - Украјина.

У осталим мечевима осмине финала састају се:

Нант: Француска - Финска, Италија - Турска,
Љубљана: Русија - Грчка, Словенија - Бугарска,
Апелдорн: Пољска - Шпанија, Холандија - Немачка, 

Србија и Чешка играју у суботу од 17.30 у Антверпену. Пренос је на нашем Првом прогаму,  стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво