Одбојкаши Србије вечерас са Аустријом за максималан учинак

Одбојкашка репрезентација Србије последњи меч групне фазе Европског првенства игра од 20.30 часова против Аустрије. Директан пренос меча је на Другом програму РТС-а, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Изабраници Слободана Ковача победом над Белгијом 3:0 (25:19, 25:21, 25:19) коло пре краја такмичења по групама обезбедили су прво место у Б групи.

"Ова победа је била важна због тог првог места, мада увек постоје игре и игрице. Долазе до нас информације да ће Пољска да пусти некога, па бисмо ми ишли у Холандију, па се мења цела група, ишли бисмо на Русе и вероватно Словенце...", рекао је селектор Слободан Ковач.

Србија у Групи Б има максималан учинак са черири победе.

Најбољи одбојкаши Србије последњи меч у Б групи играће у Лото Арени против Аустрије од 20.30 часова, уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

Пласман у осмину финала избориће по 4 селекције из сваке групе.

Шампионат Европе се одржава у Белгији, Француској, Холандији и Словенији, а Србија брани бронзану медаљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи