Нема препреке за одбојкаше Србије, 3:0 против Белгије

Одбојкашка репрезентација Србије победила је Белгију 3:0 у сетовима и дошла до четврте победе у четири меча Б групе Европског првенства, које се игра у Антверпену.

Одбојкаши Србије, у директној борби за прву позицију у групи Б, лако су савладали домаћу селекцију, која је до овог меча имала четири победе.

Сјајни Александар Атанасијевић освојио је 18 поена, а Урош Ковачевић пет поена мање у четвртом узастопном тријумфу Србије на Одбојкашком првенству у Антверпену.

Белгија је меч отворила са два узастопна поена, али је убрзо уследила серија Србије, која је при резултату 7-5 направила серију под пет узастопних поена и суштински решила први сет.

Српски одбојкаши су у истом ритму наставили и у наставку, али су упорни Белгијанци успели да поведу 9:8. Сет је био изједначен до 13:13 после чега је поново уследила серија српских одбојкаша.

Осим почетне предности, Белгијанци готово и да нису имали никакве шансе у трећем делу игре, који је Србија добила резултатом 25:19.

Србија последњи меч групне фазе игра против Аустрије сутра од 20.30.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво