Лига нација: Пала и Кина

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је селекцију Кине са 3:1 (21:25, 25:23, 25:21, 25:17) у трећем колу другог викенда премијерне Лиге нација.

Почеле су Кинескиње снажно први сет, имале предност, али се играо поен за поен све до резултата 22:18, када су направиле осетнију предност и привеле први сет крају.

Други сет је такође био изједначен све до резултата 19:18, када на сервис долази Стевановићева, која је пореметила пријем Кинескиња, прорадила је потом контра преко Бошковићеве и Србија добија други сет са 25:23.

У трећем сету, Србија је узела ствар у своје руке и добила га са 25:21, да би у четвртом сету потпуно водила игру, све нам је полазило за руком, а Тијана Бошковић сакупила је укупно чак 32 поена.

Кина: Гонг 13, Лију 12, Ј. Ванг 9, Дуан 8, Ху 4, Ли 3, Ф. Јанг 2, Јао 2, Јан 1, Х. Јанг, Лин, Динг, М. Ванг, Чанг.

Србија: Буша, М. Поповић, Антонијевић 7, Михајловић 15, Мирковић, Пушић (л), Бјелица, Алексић, Стевановић 9, Рашић 9, С. Поповић (л), Бошковић 32, Миленковић 7, Благојевић 2.
М. К.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво