Читај ми!

Завршница Светске лиге на фудбалском стадиону у Бразилу

Завршни турнир Светске лиге одржаће се у бразилском граду Куритиба од 4. до 8. јула, саопштила је Светска одбојкашка федерација (ФИВБ).

Утакмице ће се играти у Баишада арени, која може да прими 35.000 гледалаца. Поред домаћина Бразила, учествоваће још пет најуспешнијих репрезентација.

Србија, која је актуелни освајач Светске лиге, биће домаћин турнира Б групе првог викенда, од 2. до 4. јуна у Новом Саду. Противници ће бити САД, Белгија и Канада.

Репрезентација Србије ће другог викенда играти у Техерану са Аргентином, Ираном и Белгијом, а трећег у Кордоби са Аргентином, Бугарском и Бразилом.

Финални турнир Гран прија за одбојкашице играће се од 2. до 6. августа у кинеском граду Нанђинг.

Србија ће претходно првог викенда прелиминарне фазе играти у Анкари од 7. до 9. јула против Турске, Бразила и Белгије, другог од 14. до 16. у Сендаију са Бразилом, Јапаном и Тајландом, а трећег од 21. до 23. у Хонгконгу с Русијом, Јапаном и Кином.

ФИВБ је саопштио да у Гран прију 2017. године неће бити техничких тајм-аута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво