Вања Грбић: Завршио сам са српском одбојком!

Прослављени српски одбојкаш Владимир Грбић изгубио је у председничкој трци од Зорана Гајића, а напосредно после гласања рекао је да "завршио са српском одбојком".

Гајић је данас постао председник ОСС-а, победивши у гласању са 26:16.

Вања Грбић сматра да су на резултат ових избора утицале ствари и људи који нису из одбојке.

Према његовим речима, оно што се дешавало последњих 25 дана "најмање је била одбојка" и притисци који су вршени нису из тог света. Такође, смета му то што је Гајић актуелни тренер екипе Рабита Баку у Азербејџану.

"Ја сам човек одбојке и држаћу се тога. Неко ко је са активним уговором у Азербејџану не може виртуелно да води савез из иностранства, не постоји ниједна федерација која то може. Свој став сам рекао јасно. Ово што се десило сматрам декредибилитетом свега што сам урадио до сада у одбојци, онога што сам показао, а вама никоме ништа не замерам. Водите се одбојком, ја сам завршио са српском одбојком. Излазим", казао је Грбић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи