Читај ми!

Грбић или Гајић, ко ће бити нови председник Одбојкашког савеза?

Одбојкашки савез Србије ће добити новог председника 27. новембра. Изборна трка је изузетно занимљива, а кандидати су Владимир Грбић, први потпредседник савеза, и Зоран Гајић, прослављени тренер.

Владимир Грбић и Зоран Гајић, некада заједно у репрезентацији као селектор и играч, сада су у трци за председника Одбојкашког савеза Србије. 

"Желим да дођем до сваког градоначелника да поразговарам са њим. Скренем пажњу, ставим своје име и своју репутацију на располагање да се на локалу и шире нађу додатни партнери, који ће помоћи клубовима који су у најтежој ситуацији", рекао је Владимир Грбић.

"Мислим да се треба окренути интегралним деловима одбојкашке организације, који су до сада били веома запостављени. То су пре свега клубови и региони, где није била довољно обраћана пажња од централе, од Одбојкашког савеза", рекао је Зоран Гајић.

Зоран Гајић је један од наших најбољих одбојкашких стручњака, репрезентацију је довео до олимпијског и европског злата, а последњих неколико сезона са успехом ради у Азербејџану. Владимир Грбић је један од наших најбољих одбојкаша свих времена, члан је куће славних, а последњих година обавља функцију подпредседника одбојкашког савеза Србије.

"Оно што је веома важно је да смо нашли спонзора за Суперлигу, односно за прву лигу. Тако да ће оно што је било до сада са предходним спонзором, бити исто, можда чак и боље", закључио је Грбић.

"Није проблем само у новцу,него и у трансферу знања и у трансферу помоћи, пре свега стручне, и тим клубовима и регионима", додао је Гајић.

Грбић је за ове изборе добио подршку Боричића. Гајића је подржало седам чланова златне олимпијске генерације из Сиднеја, али ће о коначном избору одлучивати 50 делегата на Скупштини 27. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво