Читај ми!

Троицки у финалу квалификација за АО

Српски тенисер и нови селектор репрезентације Србије Виктор Троицки савладао је Американца Јулисиса Бланша са 2:0 (7:5; 6:3) у другом колу квалификација за први гренд слем у сезони. У финалном мечу за пласман на турнир супарник ће му бити Немац Седрик-Марсел Штебе. У финалу квалификација је и српска тенисерка Олга Даниловић, која је у Дубаију савладала Американку Сашију Викери са 6:4, 6:1.

У врло равнопрапном дуелу Виктор Троицки је захваљујући већој концентрацији у финишима сетова дошао до победе и одлучујућег меча за пласман на Аустралијан опен турнир.

Током првог сета супарници су успевали да сачувају своје сервис гемове до самог финиша када је Троицки изборио брејк шансу коју је претворио у освајање сета са 7:5.

У наставку се поновила слична ситуација али је на 4:3 Виктор успео да начини други брејк и потом сигурно освоји свој сервис за коначну победу.

У финалном мечу за пласман на турнир Аустралијан опен Виктор Троицки ће се срести са Немцем Седрик-Марселом Штебеом који је тренутно 126. играч на светској листи тенисера.

Прилику да се пласира у финале квалификација касније данас имаће Никола Милојевић, који игра против Португалца Фредерика Фереире Силве.

У финалу квалификација је и српска тенисерка Олга Даниловић, која је у Дубаију савладала Американку Сашију Викери са 6:4, 6:1.

Даниловић, 183. тенисерка света, играће у финалу против Индијке Анките Раине, 180. на ВТА листи.

 

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара