Надал: Не желим да дебатујем о Федереровим мотивима

Рафаел Надал није желео да проводи време по освајању Ју-Ес опена коментаришући наводе Матса Виландера да ће „Федерер наставити да игра само како га Надал не би претекао у броју освојених гренд слем титула".

Надал је био једини тенисер из „велике тројке" који је стигао до завршнице Ју-Ес опена. Новак Ђоковић је предао меч четвртог кола, док је Федерер поражен у четвртфиналу.

„Неко би можда рекао да је то додатни притисак. Неко би рекао да је то олакшање... Ниједан није био на мом путу, са њима сам могао да се сусретнем само у финалу", рекао је Надал.

Шпанац је у Њујорку освојио 19. гренд слем титулу. То значи да га сада само једна титула дели од Федереровог скора.

После финала, Матс Виландер је рекао да је то једини разлог због ког ће Федерер наставити да игра.

„Мислим да ће Федерер да игра јер ужива у томе, ни из једног другог разлога. Време ће рећи да ли ће каријеру завршити са највећих бројем титула. Разумем ваше питање, али то није дебата у којој желим да суделујем", рекао је Надал, који је драстично смањио заостатак за Ђоковићем на АТП листи и који би ускоро поново могао да заседне на прво место.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво