Осака предала, Барти поново може до "броја 1"

Комплетирани су полуфинални парови турнира у Синсинатију у женском синглу – Ешли Барти ће се састати са Светланом Кузњецовом, док ће у америчком дербију рекете укрстити Медисон Киз и Софија Кенин.

Киз је наставила са сјајним партијама и после Симоне Халеп, поприлично лако елиминисала Венус Вилијамс.

Млада Американка је била боља резултатом 6:2, 6:3 и има добру шансу да се нађе у финалу.

Противница ће јој бити сународница Кенин, којој је прва играчица планете Наоми Осака предала меч због повреде у трећем сету. Јапанка је морала да се повуче због повреде колена, при резултатом 6:4, 1:6, 2:0 за Софију.

За сада није позната тежина повреде, али амерички медији преносе да би могла да пропусти и предстојећи Ју-Ес опен на којем брани титулу.

На тај начин пружила је шансу Барти да поново преузме чело ВТА листе.

Аустралијанка полако излази из кризе у коју је упала на Вимблдону, тренутно је дели нешто више од 100 бодова у односу на Осаку, па ће дуел са Кузњецовом бити права прилика да је претекне.

Ешли је после преокрета елиминисала Марију Сакари са 5:7, 6:2, 6:0, док је Кузњецова била боља од Каролине Плишкове – 3:6, 7:6 (7-2), 6:3.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво