Почиње Ролан Гарос, на терену троје Срба

Данас у Паризу почиње други гренд слем турнир у сезони - Ролан Гарос. Првог дана од српских предстваника на терену ће бити Јанко Типсаревић, Ласло Ђере и Ивана Јоровић. Мечеве српских тенисера можете пратити на Другом програму РТС-а.

Рековалесцент Јанко Типсаревић ће око 13 сати одмерити снаге са Бугарином Григором Димитровим.

Међусобни скор је на страни српског тенисера (4-2), али је последњи окршај припао бугарском асу на Аутралијан опену  ове године (3-1 у сетовима).

После Јанка, око 14.30 свој меч првог кола игра и ове године сјајни Ласло Ђере, којем ће противник бити Шпанац Алберт Рамос Вињолас, са којим се до сада само једном састајао и изгубио у Маракешу пре две године.

Око 16.30 на париску шљаку излази и Ивана Јоровић, која у првом колу одмерава снаге са Американом Џенифер Брејди, од које је 2015. године изгубила једини досадашњи међусобни дуел. 

Све мечеве српских представника можете гледати на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво