РТС на Ролан Гаросу: Осморо Срба у походу на Париз

Ролан Гарос, други гренд слем сезоне, званично почиње у недељу од 11 сати мечевима на свим теренима у комплексу. Преносе једног од четири највећа турнира моћи ћете да пратите на програмима РТС-а, али и да са лица места сазнате шта се то у Паризу дешава "иза камера".

На теренима у Булоњској шуми биће наш новинар Никола Ђукић (NikolaDjukic43) који ће вас свакодневно обавештавати о дешавањима на Ролан Гаросу.

Имаћете прилике да из прве руке видите и чујете интервјуе са најбољим српским и светским играчицама и играчима, да читате анализе мечева, уживате у видео садржају, као и да се упознајете са ониме што се налази "иза кулиса" у комплексу.

Турнир у Паризу посебан је јер најбољи тенисер света Новак Ђоковић има прилику да поново обједини пехаре са сва четири гренд слема, постављен је за првог носиоца и уз Рафаела Надала је највећи фаворит за освајање титуле.

Осим њега, Србија ће имати још седам представника на Ролан Гаросу – пет у мушкој и два у женској категорији. Код дама ће се такмичити Александра Крунић и Ивана Јоровић, док су код мушкараца ту још Душан Лајовић, Ласло Ђере, Филип Крајиновић, Јанко Типсаревић и Миомир Кецмановић.

Већ првог дана, у недељу, на терену ће бити њих троје – Јоровићева се састаје са Американком Џенифер Брејди, Типсаревић игра против Григора Димитрова, док је противник Ласлу Ђереу Албер Рамос-Вињолас из Шпаније.

Те мечеве моћи ћете да пратите у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Ролан Гарос траје до 10. јуна и игра се за наградни фонд од 42.660.000 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво