Три пораза тенисерки, Србија без представница на турниру у Мадриду

Александра Крунић, Ивана Јоровић и Олга Даниловић, српске тенисерке које су наступале у квалификацијама за турнир у Мадриду, нису успеле да уђу у главни жреб.

Наше играчице тако су наставиле са веома лошом формом, а лош дан за српски тенис најавила је Крунићева, која је веома лако изгубила од Кристине Плишкове – 6:2, 6:4.

Александра је наставила црну серију, док је Јоровићева пружила снажан отпор Кристини Младеновић, али ни то није било довољно.

Францускиња српског порекла је у два сета, за нешто више од 100 минута игре, резултатом 7:5, 6:4.

Последња на терен изашла је Олга Даниловић која је, за разлику од претходница, успела да освоји један сет. Боља од ње била је још једна играчица која потиче са ових простора. Немица Андреа Петковић је славила са 7:5, 5:7, 6:2.

Олга није успела да буде константна, имала је доста падова у игри и на крају је "пала" у трећем сету. У прва два гледали смо велику борбу, док је у трећем Петковићева доминирала и заслужено се пласирала у финале квалификација.

Главни жреб за даме у Мадриду креће у суботу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво