Крајиновић и Ђере за финале турнира у Будимпешти

Српски тенисери Филип Крајиновић и Ласло Ђере играју полуфиналне мечеве турнира у Будимпешти. Крајиновић се од 14 часова састаје са Французом Ербером, после њих на терен излазе Ђере и Италијан Беретини.

Крајиновић је сјајно одигао четвртфинални дуел елиминисавши другог носиоца, чак 90. места боље рангираног на АТП листи, Хрвата Борну Ћорића.

Ривал нашег тенисера у борби за финале биће Француз Пјер-Иго Ербер. Једини међусобни дуел су имали у марту ове године у Мајамију када је наш тенисер славио са 6:4, 6:4.

Други наш представник на турниру у Мађарској Ласло Ђере до полуфинала стигао је после победе над 18. тенисером света Грузином Николозом Басилашвилијем 3:6, 6:2, 6:3.

Момак из Сенте ће се у полуфиналу састати са Италијаном Матеом Беретинијем, тренутно 55. играчем света, који је у три сета елиминисао Пабла Куеваса. Ђере и Беретини се до сада нису састајали.

Турнир у Будимпешти игра се за наградни фонд од 586.149 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво