Ћорић надиграо Федерера за финале

Хрватски тенисер Борна Ћорић приредио је изненађење и савладао Роџера Федерера 2:0 (6:4, 6:4) у другом полуфиналном мечу Мастерс турнира у Шангају. У финалу Ћорић ће се надметати са Новаком Ђоковићем који је убедљиво савладао Сашу Зверева.

Прошлогодишњи шампион турнира Роџер Федерер није успео да дође до прилике да одбрани титулу јер га је у полуфиналу зауставио расположени Борна Ћорић.

Већ на самом старту првог сета Борна је искористио прву прилику за брејк и вођство које је потом сачувао и претворио у освајање првог сета са 6:4.

Потом је и у другом сету наставио сигурном игром, чак и новим брејком на самом старту. Роџер Федерер није успео да оправда улогу фаворита у овом мечу и Борна Ћорић је са 6:4 у другом сету дошао до победе која га води у финале.

За титулу на турниру у Шангају Борна Ћорић ће се борити са Новаком Ђоковићем који је у првом полуфиналу за само сат времена игре убедљиво савладао Сашу Зверева.

Ђоковић и Ћорић су до сада играли два пута и у оба пута је победе однео Србин у два сета, ове године у Монте Карлу и прошле у Мадриду.

Меч је на програму сутра од 10.30 по средњеевропском времену уз директан пренос на РТС-у, стрим је на РТС Планети, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво