Андерсон савладао Ђоковића на Лејвер купу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Кевина Андерсона у три сета у мечу другог дана Лејвер купа у Чикагу. Андерсон, тренутно девети на листи најбољих, савладао је трећег играча света са 2:1 у драматичном мечу и смањио вођство тима Европе над тимом Света на 7:5.

Дуел пун обрта почео је равноправном борбом до самог финиша сета када се ушло у тај брејк.

Андерсон је направио први мини брејк, али је Новак одмах узвратио за изједначење, да би у финишу тенисер Јужне Африке са 7:5 у тај брејку добио први сет.

У наставку Ђоковић сигурном игром обезбеђује изједначење са 7:5 и уводи меч у трећи сет, заправо такозвани супер тај брејк који се играо на поене до десет. Кевин Андерсон је у овом делу меча био нешто бољи и са 10:6 славио у овом егзибиционом мечу.

Раније у току другог дана Роџер Федерер савладао је Ника Кирјоса (6:3, 6:2), Александар Зверев је био бољи од Џона Изнера (3:6, 7:6 (8), 10:7), док је дубл Сока и Кирјоса поразио Гофана и Димитрова, па тим Европе тренутно воси са 7:5 против тима Света.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво