Крајиновић за РТС: Очекујем бољу игру на Ју-Ес опену

Филип Крајиновић, после пораза од Рибина Хасеа у првом колу Мастерса у Синсинатију, рекао је за РТС да ће се жалити због суђења, али и да ће се што боље припремити за Ју-Ес опен, где очекује боље игре.

"Мислим да сам играо боље него прошле недеље, полако улазим у форму. Мало ми је пала енергија у трећем сету, што је он искористио. Јако ми је жао, мислим да сам играо боље цео меч. Али, преокренуло се на његову страну. Пар лоших одлука судија, које су биле невероватне. Сигурно ћу се жалити због тога, али шта је ту је. Идем даље, припремам се за Ју-Ес опен и надам се да ћу тамо боље играти", рекао је Крајиновић за РТС.

Утисци о Мастерсу у Синсинатију су позитивни. 

"Ја нисам љубитељ овако брзих подлога. Али, лепа је организација и добра припрема пред Ју-Ес опен. Свима нама је то најбитније. Имаћу десетак дана да се припремим, да радим на себи и надам се добрим резултатима тамо", рекао је Филип.

Крајиновић још није одлучио да ли ће играти још један турнир пред амерички гренд слем, а у Њујорку очекује добар турнир.

"За почетак очекујем да победим прво коло. Због повреда нисам могао да играм пуно ове године, то ме сад некако и кошта свих тих пораза. Морам да се борим, очекивања су увек велика", каже Крајиновић.

Филип каже да има добру сарадњу са Новаком Ђоковићем.

"Ми смо другари на ван терена и на терену. Он је изузетан момак и желим му све најбоље", завршио је Филип Крајиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво