Ђоковић и Вајда поново раде заједно

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић примећен је како у Марбељи тренира са својим некадашњим тренером Марјаном Вајдом, у склопу припрема за део сезоне на шљаци. Кренули су да тренирају пуном паром, и осећа се изузетно позитивна енергија у тиму, наводе извори из Новаковог тима.

Сарадња Ђоковића и Вајде датира од 2006. до 2017. године, периоду у којем је српски тенисер освојио чак 12 Грен слем титула и 30 Мастерс трофеја.

"Вајда се повукао из тениса пре годину дана, како би провео више времена са породицом и ћеркама. Међутим, сада је узбуђен што се поново нашао на терену. Ужелео се игре и овог спорта, а јако му је стало да помогне Новаку. Кренули су да тренирају пуном паром, и осећа се изузетно позитивна енергија у тиму. Ђоковић је такође срећан што је Вајда уз њега, обојица воле кад су заједно. Ипак је то тандем који је годинама остваривао врхунске резултате, беспрекорно функционишу на терену, и одлично се слажу ван терена", наводи се из Новаковог тима.  

Није још потврђено да ли се само ради о привременим тренинзима док Новак након смене Агасија и Штјепанека не пронађе трајно решење, или ће овај тандем обновити успешну сарадњу.

Новак и Марјан раскинули су сарадњу у мају прошле године из како се навело приватних разлога.

Најбољи српски тенисер наредни турнир играће од 15. априла у Монте Карлу.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво