Читај ми!

Елина Свитолина освојила Рим

Украјинка Елина Свитолина савладала је Румунку Симону Халеп са 2:1 по сетовима (4:6, 7:5, 6:1) и освојила титулу на турниру у Риму. Свитолина је до тријумфа стигла након велике борбе и преокрета.

Халепова је била фаворит, одлично је почела меч освојила први сет, али онда је Свитолина заиграла на све или ништа и добила све. После велике борбе освојила је други сет, а у одлучујућем сету је разбила игру противнице и дошла до убедљиве победе.

Први сет донео је много бољу игру Халепове. Румунка је уз два брејка стигла до предности од 5:2. Свитолина успева да врати један, ипак, није имала снаге за преокрет па противница осваја први сет са 6:4.

Велика борба и ревија брејкова виђена је у другом сету. Играчице никако нису успевале да сачувају сервис. На крају Свитолина је направила брејк више и успела да сачува сервис више и добије сет са 7:5.

У одлчујућем сету Украјинка уз два брејка експресно стиже до предности од 5:0, потом рутински приводи сет и меч крају, за коначних 6:1 у трећем сету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво