Читај ми!

Киша прекинула меч Ђоковића и Дел Потра, наставак око 14 часова

При вођству Ђоковића против Дел Потра од 1:0 (6:1) и 2:1 у гемовима у другом сету, меч је прекинут због кише и биће настављен у суботу око 14 сати. Тачније, то ће се догодити после првог полуфиналног меча женског сингла, у коме играју Халепова и Бертранс, а који почиње у 12.00 часова.

Новак Ђоковић је одличном игром решио први сет у своју корист. Аргентинац није имао решења за игру нашег тенисера. Међутим, киша је прекинула меч, који ће бити настављен у суботу.

На старту меча наш тенисер губи сервис. Међутим, губитак сервиса као да је пробудио Новака. Заоиграо је знатно агресивније и освојио, уз три брејка, шест везаних гемова и решио први сет у своју корист - 6:1.

Директан пренос меча можете пратити на Другом програму РТС-а као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Ток меча:

23.25 - Меч између Ђоковића и Дел Потра биће настављен у суботу не пре 13.30. Тачније после првог полуфиналног меча женског сингла у коме играју Халепова и Бертранс који почиње у 12.00 часова.

23.00 - Киша појачава и оно мало гледалаца што је остало напустило је централни терен. Неизвестан је наставак меча вечерас.

22.47 - Прекид због кише.

22.43 - Новак сигуран на сервис - 1:1.

22.40 - Делпо на старту другог сета осваја гем са нулом.

22.35 - Крај првогог сета, Ђоковић - Дел Потро 6:1. Делпо напада сервис нашег тенисера и долази до брејк прилике. Новак успева да се одбрани. Потом Новак осваја прву сет лопту, користи је и води са 1:0.

22.28 - После велике борбе Ђоковић поново одузима сервис Аргентинцу и води са 5:1.

22.19 - Уз три аса Новак лако осваја гем и води са 4:1.

22.16 - У наредном гему Новак осваја брејк лопту, 30:40. Након изједначења наш тенисер осваја и другу брејк прилику. Двострука сервис грешка Аргентинца и Ђоковић стиже до брејка предности - 3:1. 

22.08 - Нови сервис нашег тенисера и Аргентинац поново долази до брејк прилике, нако што се изборио за изједначење. Новак успева да се одбрани. Уследило је још једно изједначење након предности за Ђоковића. Затим наш тенисер успева да веже два поена и освоји гем, 2:1.

21.58 - Ђоковић узвраћа и долази до две везане брејк шансе. Користи прву и враћа брејк 1:1.

21.54 - Аргентинац је напао Новаков сервис, 0:30. Потом Дел Потро долази до прве брејк шансе, 30:40. Користи је, и води са 1:0. 

21.51 - Почео је меч између Ђоковића и Дел Потра.

21.40 - Играчи су на терену, након загревања очекујемо почетак меча. Први ће сервирати наш тенисер.

21.28 - Завршен је меч између Венус Вилијамс и Мугурузе - 1:2 (2:6, 6:3, 2:6), ускоро очекујемо излазак на терен Ђоковића и Дел Потра.

21.00 - Дуел између Новака Ђоковића и Хуана Мартина дел Потра почиње након завршетка меча између Венус Вилијамс и Мугурузе.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво