Троицки: Одиграо сам најбољи меч у сезони

Српски тенисер Виктор Троицки рекао је после тријумфа у Београду да је изузетно задовољан својом игром против Пабла Карења Бусте у четвртфиналу Дејвис купа против Шпаније, као и да га је додатно мотивисала изјава селекторке Кончите Мартинес да њена екипа има два сигурна бода против њега.

"Драго ми је што је ишло овако глатко цео меч. После доста времена сам лако победио у три сета, а посебно ми је драго што је то против ТОП 20 играча. Радујем се наставку сезоне. Можда ми је ово и најбољи меч у сезони. Желим да играм овако у наставку сезоне", рекао је Троицки новинарима у хали "Александар Николић".

Први поен Србији донео је Новак Ђоковић победом од 6:3, 6:4 и 6:2 над Албертом Рамосом Вињоласом, да би потом Троицки са 6:3, 6:4 и 6:3 савладао Пабла Карења Бусту.

"Мало ме је мотивисала јучерашња изјава селекторке да имају сигурна два бода против мене. Ипак, Новак и ја имамо више искуства од њих. Задовољан сам, пресрећан што сам одиграо најконстатнији меч ове сезоне. Драго ми је што сам испунио оно што сам замислио", рекао је Троицки. Он је рекао да не осећа умор после вечерашњег дуела, као и да ће се вечерас донети одлука ко ће сутра наступати у дублу.

"Ко год да игра даћемо наш максимум да дођемо до победе", рекао је Троицки.

Шпански тенисер Пабло Карењо Буста оценио је после пораза да је Виктор одиграо најбољи меч ове сезоне.

"Мислим да је Виктору ово био најбољи меч ове године. Први сервис му је ишао јако добро, ја сам покушавао да се прилагодим, али и дамењам тактику, да му сервирам у тело, и неким ударцима да променим ритам, али нисам успео. Заиста је играо јако добро", рекао је Карењо Буста.

"Када на домаћем терену играју овако добро и када током оба меча сервирају констатно 200 на сат не преостаје много тога што можете да урадтие. Морамо да се потрудимо да освојимо наредна три поена", рекла је селекторка Шпанија Кончита Мартинес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи