Читај ми!

Троицки убедљив против Карења Бусте

Тениска репрезентација Србије повела је у Београду са 2:0 против Шпаније, у чевртфиналу Дејвис купа, пошто је Виктор Троицки победио Пабла Карења Бусту у три сета, са 6:3, 6:4, 6:3.

Тениска репрезентација Србије после првог дана води против Шпаније са 2:0 у четвртфиналу Дејвис купа у Београду.

Други поен Србији у дворани "Александар Николић" донео је Виктор Троицки победом над Паблом Карењо Бустом од 6:3, 6:4, 6:3. Претходно је Новак Ђоковић, такође у три сета, савладао Алберта Рамоса Виноласа са 6:3, 6:4, 6:2.

Троицки је против 19. тенисера на АТП листи пружио веома добру игру и уз подршку око 4.000 навијача у дворани "Александар Николић" донео Србији веоман битан бод.

Троицки је у првом сету био прилично сигуран на свој сервис, да би до јединог брејка дошао у осмом гему. Он је потом на свој сервис имао доста проблема, Карењо Буста је притискао на сервис српског тенисера, али ништа више од три ђуса није успео, па је 39. тенисер света после 32 минута повео са 1:0 у сетовима.

Троицки је на почетку другог сета био изузетно сигуран на својим сервисима као и Шпанац, али је дошло до пада концентрације код Карења Бусте, што је Виктор искористио и у седмом гему му одузео сервис.

Он је стечену предност сачувао до краја, иако је Карењо Буста у наредном гему имао три везане брејк лопте, али их није искористио.

На почетку трећег сета Троицки је одмах одузео сервис Шпанцу, а потом је без изгубљеног поена освојио свој гем и повео са 2:0.

У истом ритму је наставио Троицки, био је сигуран на својим сервисима, док је с друге стране био прилично агресиван на сервисе ривала, што му је и у деветом гему донело резултат, па је тако после сат и 47 минута игре дошао до тријумфа.

Да би изабраници Ненада Зимоњића прошли међу четири најбоља тима света, потребан им је један тријумф у наредна три меча.

У суботу је на програму дубл, а у недељу играју Ђоковић – Карењо Буста и Троицки – Рамос Винолас.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво