Читај ми!

Керберова поново најбоља тенисерка света, пад Јанковићеве

Немачка тенисерка Анђелик Кербер преузела је челну позицију ВТА листе од Серене Вилијамс у недељи у којој је Јелена Јанковић пала за три позиције и тренутно је 54. на свету. Напредак на листи осталих наших тенисерки.

Керберова је престигла Вилијамсову јер је Американка изгубила бодове због изостанка у Индијан Велсу, а разлика износи 485 поена.

Трећа је Каролина Плишкова, Доминика Цибулкова је сада испред Симоне Халеп на четвртој позицији, а напредовале су и Гарбиње Мугуруза и Светлана Кузњецова испред Агњешке Радвањске...

Јанковићева у односу на претходну листу има 85 бодова мање – 990, након пораза у другом колу Индијан Велса од Венус Вилијамс.

Када је реч о осталим српским тенисеркама међу 200 најбољих, Александра Крунић је за два места боље пласирана (125), на њеном прошлом месту је Нина Стојановић после скока од три позиције, док је Ивана Јоровић остала 151.

Распоред најбољих 10 играчица:

1. (2) Анђелик Кербер (Немачка) 7.515 бодова
2. (1) Серена Вилијамс (САД) 7.130
3. (3) Каролина Плишкова (Чешка) 5.640
4. (5) Доминика Цибулкова (Словачка) 5.160
5. (4) Симона Халеп (Румунија) 5.022
6. (7) Гарбиње Мугуруза (Шпанија) 4.790
7. (8) Светлана Кузњецова (Русија) 4.555
8. (6) Агњешка Радвањска (Пољска) 4.345
9. (9) Медисон Киз (САД) 4.007
10. (10) Елина Свитолина (Украјина) 3.850

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво