Свет се захваљује Ани: #ThankYouAna

Непосредно након што је Ана Ивановић објавила своје повлачење из тениса, тениски свет је почео да јој захваљује на друштвеним мрежама употребљавајући хештег #ThankYouAna.

Српска играчица је на свом Фејсбук профилу објавила да завршава успешну тениску каријеру.

Међу првима се огласила чувена Били Џин Кинг, која је Ани поручила "да јој жели пуно успеха у наставку живота шта год буде радила, и да ће увек бити шампионка".

Председник Женске тениске асоцијације (WTA) Стив Сајмон рекао је да је Ана Ивановић много допринела развоју тог спорта и додао да ће много недостајати тенису.

"Ана је права шампионка и велика амбасадорка женског тениса. Она је много допринела нашем спорту. Сигурно ће нам недостајати, не само зато што је једна од само неколико играчица које су достигле светски број један већ и зато што је једна од најпоштованијих у игри", рекао је Сајмон.

Захвалност Ани упутили су, поред бројних фанова, и доскорашње колегинице Агњешка Радвањска, Петра Квитова, Викторија Азаренка и друге.

То су на Твитеру учинили и Светска тениска асоцијација тенисерки (WTA), као и званични профили великих светских турнира попут Аустралијен опена, Ролан Гароса, Роџерс купа и других.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара