Читај ми!

Новак: Играо сам добро

Српски тенисер Новак Ђоковић оценио је да је играо добро против Џејмса Ворда у првом колу Вимблдона.

Најбољи тенисер света победом је почео одбрану титуле на Вимблдону, пошто је у првом колу био бољи од Британца Џејмса Ворда у три сета - 6:0, 7:6, 6:4. Ђоковић ће у другом колу играти против Француза Адријана Манарина.

"Нема шта много да се каже о првих девет гемова, било је без грешке, осећао сам се сјајно, а Џејмс је био нервозан. Заиграо је боље у другом сету и онда је било неизвесно. Добро сам данас играо, а Џејмс је сервирао прецизно и није било лако одузети му сервис", рекао је Ђоковић после меча.

Актуелни шампион сва четири гренд слема истакао је колико воли да игра на Вимблдону.

"Ово је вероватно најјединственији осећај у тенису, играти као актуелни шампион на недирнутој трави. Стварно је посебна ствар осетити ову традицију", рекао је Ђоковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво