Читај ми!

Јелена елиминисана од 111. играчице света

Српска тенисерка Јелена Јанковић елиминисана је на старту Ролан Гароса, пошто је у првом колу изгубила од 111. играчице света, Немице Татјане Марије, са 6:3, 3:6, 6:3.

Меч је трајао 145 минута, а Немица је изједначила у међусобном скору на 1:1. Она ће у другом колу играти против Францускиње Ализ Корне.

Марија је добро почела меч. Агресивном игром, али и због великог броја грешака Јелене Јанковић, лако је дошла до вођства од 5:0, уз два брејка.

Јелена је успела једном да узврати одузимањем сервиса, те да смањи на 5:3, али то било све што је урадила у првом сету, па је Немица после 41 минута повела са 1:0 у сетовима.

Како је окончала први сет, тако је Немица и почела други сет, направила је брејк, али је Јанковићева одмах узвратила, а потом је у шестом гему начинила нови и повела са 4:2. Она је предност брејка успела да сачува до краја тог периода, па је изједначила на 1:1 у сетовима.

У одлучујућем сету наша тенисерка је водила са 2:0, али је Немица у четвртом гему узвратила одузимањем сервиса, да би при резултату 4:3 направила нови брејк, после ког је меч лако привела крају.

Отворени шампионат Француске игра се за укупни наградни фонд од 32 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво