Читај ми!

Надал пропушта Њујорк

Рафаел Надал, после Олимпијских игара и мастерса у Торонту и Синсинатију, пропустиће и последњи гренд слем у сезони, који је на програму за две недеље у Њујорку. Последњи меч Надал је одиграо у јуну месецу на Вимблдону.

Рафаел Надал, некада најбољи тенисер света, пропустиће последњи гренд слем у сезони, Отворено првенство Америке у Њујорку.

"Рафа нас је обавестио да неће бити спреман да наступи на Ју-Ес опену ове године и да се повлачи са турнира. Надамо се да ће се ускоро вратити на терен и да ћемо га видети у Њујорку наредне године", изјавио је Дејвид Бруер, директор турнира.

Надал је последњи меч одиграо у јуну месецу на Вимблдону, а због повреде колена пропустио је Олимпијске игре у Лондону, где је требало да брани злато, као и мастерсе у Торонту и Синсинатију.

Шпански тенисер у каријери је 11 пута освајао гренд слем турнире, а победник Њујорка био је 2010. године. Прошле године, поражен је у финалу од Новака Ђоковића.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво