Читај ми!

Стефановић: Знамо ко је фаворит у финалу

Тренер кошаркаша ФМП-а Ненад Стефановић истакао је да се зна ко је фаворит у финалу плеј-офа Суперлиге Србије, али да ће његов тим учинити све да приреди изненађење.

Црвена звезда ће у петак од 19 сати у дворани "Александар Николић" дочекати ФМП у првом мечу финала плеј-офа Суперлиге Србије.

"Мислим да смо током сезоне показали велики квалитет да смо са свима играли конкурентно без обзира на састав који смо имали у том тренутку. Никоме нисмо претили, ни тимовима који су у нашем рангу, а камоли тимовима који су фаворити. Наша жеља је да видимо после 44 дана паузе како изгледамо на терену и наравно да нам је жеља да победимо. Уколико будемо имали и промил шансе сигуран сам да ћемо то урадити, али знамо јако добро ко је фаворит и против каквог тима играмо.", рекао је Стефановић.

Кошаркаш ФМП-а Никола Манојловић изјавио је да његовом тиму неће бити потребна никаква додатна мотивација.

"Противник нам је Црвена звезда, најбоља екипа у региону. Тренирали смо веома јако док смо чекали са ким ћемо и када ћемо играти наредну утакмицу. Напорним радом мислим и да смо заслужили пласман у финале какве год биле околности које су до тога довеле. Даћемо све од себе, морамо да будемо фокусирани и да пробамо да одговоримо Црвеној звезди физички на најбољи могући начин", истакао је Манојловић.

Други меч је на програму у недељу у Железнику од 20 сати. Финална серија се игра на две победе.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара