Марјановић добио шансу и сјајно је искористио

Српски центар Бобан Марјановић нема велику минутажу у Даласу, али када добије шансу, обично је савршено искористи. Тако је било и овога пута, када су Меверикси на гостовању код Шарлота победили 116:110.

Марјановић је на паркету провео скоро 13 минута и за то време постигао 11 поена (4-7 из игре) и имао шест скокова, чиме је успео да постане шести играч свог тима са двоцифреним учинком.

Најбољи је био Сет Кари са 26 поена, док је Вили Коли-Стајн додао 15 и ухватио 10 лопти.

Далас је иначе меч преломио у првој четвртини коју је добио 31:10, пред последњих 12 минута било је преко 30 разлике и домаћини су до краја успели само да ублаже дебакл

Истакао се Грејем са дабл-даблом (26 поена и 10 асистенција), а Мајлс Бриџис је додао 20 поена.

После два пораза и без помоћи прве звезде Луке Дончића, Меверикси су остварили тријумф, којим су се примакли шестопласираној Оклахоми на Западу.

Далас је на 32-21, а Шарлот на 16-36 на Западу.

У осталим утакмицама Никола Јокић је наставио да блиста за ДенверНемања Бјелица био одличан, а Богдан Богдановић подбацио у тријумфу Сакрамента, док је српско вече у НБА лиги комплетирао одлични Ален Смаилагић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво