Јокић наставио да блиста, Денвер поново други на Западу

Кошаркаши Денвера наставили су да побеђују у НБА лиги, а Никола Јокић да пружа сјајне партије. Српски репрезентативац поново је био један од најбољих играча у тријумфу над Финиксом, резултатом 117:108.

Јокић је на паркету провео скоро 34 минута и за то време постигао 23 поена (9-19 из игре, 0-3 за три, 5-5 пенали), уз девет скокова, шест асистенција и три блокаде.

Момак из Сомбора је помогао Нагетсима да остваре пету победу у последњих шест утакмица, а то су учинили након преокрета, пошто су после првих 12 минута били у заостатку.

Најефикаснији је овога пута био Џамал Мареј који се пробудио и са 36 поена (14-17 из игре, 6-8 тројке), затрпао кош ривала.

С друге стране, поново није било потенцијалног српског репрезентативца Френка Каминског, док је снажан дабл-дабл уписао Ејтон (28 поена и 21 скок). Букер је додао 21 поен, један више од Келија Убреа.

Овим тријумфом, а убедљивим поразом Лос Анђелес клиперса на гостовању Минесоти, екипа Мајка Мелоуна вратила се на друго место Запада са 37 победа и 16 пораза. Лејкерси су први са учинком 39-12, док су Санси тек на 13. позицији (21-32).

У осталим утакмицама Немања Бјелица је био одличан, а Богдан Богдановић подбацио у тријумфу Сакрамента, Бобан Марјановић искористио шансу коју је добио у дресу Даласа, док је српско вече у НБА лиги комплетирао одлични Ален Смаилагић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво