Топ 10 Евролиге – Болдвин и Букер закуцавали, Лорензо блокирао, Рајс "ломио зглобове"

Најбољи потез 20. кола Евролиге извео је бек Олимпијакоса Вејд Болдвин, који је закуцао преко два играча Бајерна. Девин Букер из Химкија чак два пута нашао се међу десет најатрактивнијих потеза, док су своје умеће показали и Звездин Лорензо Браун и Панатинаикосов Тајриз Рајс.

Вејд Болдвин водио је Олимпијакос до убдљиве победе над Бајерном, а његово закуцавање проглашено је за најатрактивнији потез 20. кола Евролиге.

Центар Химкија Девин Букер чак два пута се нашао на листи десет најбољих потеза, захваљујући монструозним закуцавањима у победи над Реалом.

Упркос поразу од Албе, Звездин кошаркаш Лорензо Браун је показао да поседује дефанзивне квалитете, док је Тајриз Рајс, у победи Панатинаикоса над Жалгирисом, "поломио зглобове" Томасу Вокапу.

Уживајте... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво