Обрадовић се извинио навијачима због новог пораза од Ефеса

Кошаркаши Фенербахчеа изгубили су од Ефеса 79:66 у утакмици 12. кола турског шампионата, а Жељко Обрадовић се после меча извинио навијачима.

Фенербахчеу је то био други пораз од градског ривала у само три дана, пошто је екипа Ергина Атамана у четвртак славила у Евролиги 81:73.

"Извињавам се свима који воле Фенербахче. Наша ситуација није нимало лака - разговарамо сваког дана, анализирамо, преиспитујемо своје грешке и покушавамо да нађемо решење на тренингу. Ипак, ситуација се погоршава", рекао је Обрадовић после меча.

Фенер је одиграо равноправно првополувреме против Ефеса, али је домаћин трећу деоницу добио резултатом 26:10 и преломио ток меча.

"Борили су се против нас са великом жељом и енергијом и нисмо могли да реагујемо. Играли смо другачије у првом и другом полувремену. Почетак другог дела игре био је веома лош за нас. Понављали смо грешке које смо током сезоне више пута анализирали. Нисмо се борили...", рекао је најбољи европски тренер.

После победе у дербију, Ефес је задржао прво место на табели са скором 11-1, док Фенербахче дели друго место са Тофашом са скором 9-3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара