Звезда кроз "зелену шуму" тражи пут за излазак из кризе

Лошим резултатима уздрмaни кошаркашки тим београдске Црвене звезде игра у Каунсу меч 10. кола Евролиге против домаћег Жалгириса. Почетак је у 19 часова.

Криза у којој се налази српски и регионални шампион је дуга и дубока, али календар је такав да се готово сваког другог дана указује нова шанса "за вађење".

Тако у "дуплој недељи" после убедљивог пораза и лоше партије против Албе у Берлину (93:80), црвено-бели већ вечерас гостују код Жалгириса у Каунасу.

Ни "зелени" нису баш у најбољем моменту, пошто су у уторак на свом паркету поражени од атинског ПАО-а са 86:85.

Два тима из две земље кошарке не блистају ове сезоне у Евролиги као неких претходних. Тим Шарунаса Јасикевиучијуса има скор 3-6, док Звезда има пораз више и победу мање (2-7).

"Наредна утакмица још једна тешка, долази нам поново у врло кратком року након новог путовања и то против екипе која такође улази у овај меч након три узастопна пораза у Евролиги. То значи само једно, морамо да будемо спремни и да одговоримо на терену на њихову реакцију, јер ће Жалгирис изаћи са огромним мотивом и енергијом на терен", рекао је тререн Звезде Андрија Гавриловић уочи меча.

У до сада шест одиграних дуела у новом формату ЕЛ, литвански гигант је славио у четири а српски великан у два наврата.

Меч у "Жалгирио арени" почиње у 19 сати, уз текстуални коментар на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво