Тринкијери није љут: Била је ово једна од оних ноћи

Тренер Партизана Андреа Тринкијери изјавио је после меча са Венецијом и првог пораза у Еврокупу да није љут већ да му је жао, али и објаснио да је ово била једна од оних ноћи када једноставно не иде.

Партизан је након пет везаних победа доживео пораз од италијанског шампиона у Арени – 83:69.

Након меча тренер Партизана рекао је да није љут на своје играче.

"Овакве утакмице се десе, ја их нисам имао много, али сам их имао. Нисам љут, жао ми је. Ови играчи су свашта прошли у протеклих месец и по дана и нису заслужили овакву утакмицу. Десило се. Ако мислите да ћу са пиштољем ући у свлачионицу – нећу. Знам да смо били лоши, знам да нам је противник био добар", рекао је Тринкијери на конференцији за медије после меча.

"Имали смо низак ниво енергије, нисмо створили шансу да победимо. Ово је једна од оних ноћи када све покушавате, а ништа не упали", додао је Италијан и закључио:

"Нисмо имали концентрацију, приступ игри, нисмо знали како да користимо фаулове, како да читамо тзв. мис-меч ситуације. Била је срамота од утакмице, али мислим да оваква утакмица, која је била лоша, не може да обрише све друге ствари које смо урадили. Ако смо паметни, схватићемо поруку, ако нисмо и тада ћемо схватити, али на тежи начин."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара