Црвена звезда гост Крке

Кошаркаши Црвене звезде гости су Крке у утакмици 3. кола АБА лиге која ће се играти од 18.00 у Новом Месту. Црвено-бели ће у меч ући без три стандардна члана поставе.

Оба тима имају половичан учинак у регионалном такмичењу, а Крка жели да на свом традиционално незгодном домаћем терену изненади актуелног шампиона.

На другој страни, тренер црвено-белих Милан Томић неће моћи да рачуна на стандардну поставу тима због лакших повреда неколицине играча.

Ван терена ће због повреда остати Дерик Браун и Џејмс Гист, док је Били Берон уз дозволу клуба отпутовао у САД како би присуствовао рођењу детета.

Берон се у Београд враћа у понедељак, а српски првак ће бити комплетан у четвртак у мечу 4. кола Евролиге против Барселоне у дворани Александар Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво