Томић: Чврсто и без падова на Крку

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, пред гостовање Крки у АБА лиге, поручио је да његов тим максимално озбиљно мора да схвати противника. Утакмица 3. кола АБА лиге Крка - Црвена звезда игра се у недељу од 18 сати у Новом Месту.

"Очекује нас утакмица са екипом која је у прошлом колу савладала Задар као гост и која је редован учесник регионалног такмичења. У овај меч улази без притиска, са друге стране, ми након тешке утакмице у Тел Авиву смо морали брзо да се окренемо припреми ове утакмице. То је ритам као што сам и раније говори који ће сада бити уобичајен у наредном периоду", рекао је Томић за клупски сајт.

Он је позвао своје играче да меч у дворани "Леон Штукељ" концентрисано одиграју свих 40 минута.

"У Новом месту морамо да одиграмо чврсто, без падова, сконцентрисано и да тако дођемо до бодова у гостујућој хали која је мала, али у којој атмосфера пуно значи играчима Крке", рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш Дејан Давидовац такође је апострофирао подршку коју Крка има са трибина.

"Нисмо имали пуно времена да се припремимо за овај меч, али бићемо спремни. Зна се шта је потребно да урадимо да дођемо до бодова, да одиграмо добру одбрану, агресивно, да контролишемо утакмицу, чиме бисмо дошли до победе и у доброј атмосфери наставили даље, јер нас брзо након тога очекују нови изазови.", рекао је Давидовац.

Утакмица 3. кола АБА лиге Крка - Црвена звезда игра се у недељу од 18 сати у Новом Месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво